sâmbătă, 18 februarie 2012

Intrebari frecvente

Aici găsiţi răspuns la câteva întrebări frecvent întâlnite în paginile de discuţii. 

Pentru a găsi mai uşor răspunsuri relevante, puteţi căuta automat folosind combinaţia de taste ctrl+f. 

Întrebare: Unde se află sanctuarul?
Răspuns: Sanctuarul poate fi atins selectând: Împerechere → Biroul meu → Sanctuar. Puteţi vedea fila respectivă dacă v-aţi înregistrat de cel puţin 10 zile. Fiind devreme, s-ar putea să nu fie cai în Sanctuar. După ce aţi plasat calul în Sanctuar, va deveni vizibil numai după 30 de zile. 

Î: Cum mângâi un cal plasat în sanctuar?
R: Calul din sanctuar poate fi mângâiat o dată pe zi. Calul plasat în sanctuar nu mai poate fi recuperat de acolo.

Î: Cum pot duce la bun sfârşit obiectivul 21? 
R: Se cere schimbarea numelul calului, pentru care faceţi clic pe semnul “+” de lângă numele calului, şi alegeţi “redenumire”. 

Î: Mi-a murit calul. Ce pot face acum?
R: Dacă v-a murit calul, o soluţie ar fi să cumpăraţi altul de la alt jucător, sau o piatră “gaia” de pe piaţa neagră (costă 2 permise). 

Î: Cum pot strânge recolta?
R: Cultivarea terenului şi strângerea recoltei sunt acoperite în manual: "Ajutor joc" → "Manualul centrului de echitaţie " → capitolul 1.5

Î: Unde se găseşte recipientul de vaselină?
R: Recipientul cu vaselină poate fi găsit în boxa calului. Îl lăsaţi acolo în timpul zilei. Probabilitatea să apară nu-i mare. Unii jucători îl obţin astfel după o oră de aşteptare, alţii după câteva zile. Atenţie: calul să rămină în timpul zilei în boxă: noaptea niciodată nu se va obţine recipientul cu vaselină. 
Sunt alte situaţii asemănătoare în joc, unde obţinerea unui obiect-ţintă reuşeste aleatoriu, după intervale variabile de timp (dar reuşeşte în final). 

Î: Cum functionează raza lui Helios?
R: Utilizaţi raza lui Helios pentru a plasa calul într-un peisaj frumos creat de alţi jucători. Mai mult, folosind această rază, moralul calului va rămâne întotdeauna la nivel de 100%.
Vă puteţi întoarce la această pagină deseori, unde peisaje noi sunt adăugate în mod regulat!
Raza lui Helios poate fi utilizată începând de la 1 an şi 6 luni. 

Î: Cum pot reporni cu jocul de la zero?
R: Pentru a reiniţializa jocul şi a începe din nou de la zero, mergeţi la Profil → Contul meu → Editează contul meu. În josul paginii veţi vedea opţiunile de a şterge în totalitate contul sau a reîncepe de la zero cu acelaşi cont.


Î: De ce pot trimite cadouri doar unora?
R: Un jucător poate trimite cadouri anumitor persoane dar nu oricui ar dori. Explicaţia se găseşte în: "Manualul crescătorului" → capitolul 1.4. 

Î: După câteva zile de la înregistrarea calului într-un centru de echitaţie, calul nu mai este găzduit. Ce să fac?
R: În cazul în care sunteţi notificat că nu mai e înregistrat calul în centrul de echitaţie unde l-aţi plasat, cea mai simplă soluţie ar fi să-l înregistraţi pur şi simplu în alt centru de echitaţie. 

Î: Cum îmi fac prieteni în joc şi cum anume se poate interacţiona cu dânşii? Ce facilitţi dau aceste prietenii?
R: Ca să adăugaţi prieteni în cadrul jocului, alegeţi: “comunitate” → “prietenii mei”. 
Prietenii pot să-şi trimită reciproc cadouri şi să se-ntr-ajutoreze în creşterea şi vânzarea cailor.

Î. Cum pot să obțin primul meu unicorn?
R. Niște oferte speciale vor veni sigur, unde se poate obține câte un unicorn ca supliment la cumpărarea unui anumit număr minim de permise. Atenție la numărul minim de permise pretins de fiecare ofertă specială. 

Î. Cum să fac să nu-mi moară calul?
R. Informații relevante se găsesc la: Ajutor joc->Manualul crescătorului-> Secția 2.3.

Î. În misiunea 26, ce trebuie făcut de fapt?
R. Jucătorul n-are decât să țesale, să mângâie, să adape și să dea de mâncare calului, iar mai apoi să-l culce. Atunci se oferă alegerea între a utiliza un punct de îmbatrânire sau a aștepta ziua următoare. 

Î. Cum să fac să vând 20 kg de bălegar de-o dată? Cum pot vedea cât bălegar a produs calul meu?
R. Pentru a vinde alegeți: Fermă » Magazin » Vinde un obiect. Pentru a reuși misiunea corect, exact 20 kg de bălegar trebuie vândute în același timp și într-o singură tranzacție. 
Pentru a afla cât dintr-acest tip de material a fost produs de calul dvs., alegeți Fermă » Magazin și în dreapta faceți clic pe Diverse. 

Î. De ce apare numărul de lângă numele meu în clasament cu un minus înainte și pare a fi un numar mare? De ce descrește așa de repede?
R. Numerele roșii sau verzi cu + sau – înainte reprezintă clasamentul general de ieri. Numerele sunt folosite pentru a determina locul jucătorului, al câtelea fața de cel mai bun. Pornind de la aceste numere se obține clasamentul în ordine al jucătorilor, printr-o formulă specială. Un jucător scade cu atâtea locuri in clasament, câți jucători l-au depășit în ziua respectivă.

Î. Contul meu este “cutare”. Ieri am trimis un mesaj SMS pentru a cumpăra un permis, am primit codul, dar când vreau să-l introduc îmi spune aşa: “Codul introdus nu este valid”. Vă rog să îmi rezolvaţi problema.
R. Pentru a valida codul primit ca urmare a cumpărăturii făcute prin SMS, plasaţi-vă pe pagina profil → permisele mele. Acolo fiind, nu-i bine să introduceţi codul recent primit unde scrie:"Introduceţi aici codul promoţional".
Nu!
Meniul corect se obţine făcând clic pe iconiţa "SMS" din cadrul intitulat: "1 permis=1.10 euro". Ajungeţi astfel la meniul corect, unde se poate scrie codul permisului spre validare.

Î. Cum se rezolvă puzzle-urile pentru Cardurile de Crăciun?
R. O mare parte din soluţia finală a puzzle-urilor depinde pur şi simplu de noroc. Colecţionaţi Cardurile. Imaginea este ascunsă pe Cardul respectiv. Puzzle-urile sunt ultimele 5 rânduri cu nume. Există şi carduri care aduc cadouri sau pinguini ori urşi. Acestea din urmă nu sunt din categoria cardurilor cu puzzle. În caz că aţi pierdut ocazia unei vânzări de diamante, pentru a putea termina puzzle-ul există şi vânzări rapide, unde puteţi obţine un Card cu diamant. Şi în cazul acestor vânzări rapide, primiţi aleator o anumită imagine de puzzle. Mult depinde aici de şansa fiecăruia. Rezolvarea puzzle-urilor este însă o activitate captivantă, atenţie mare!

Un comentariu: